Sollicitatieprocedure

Starters

De sollicitatieprocedure voor advocaat-stagiaires, kandidaat-notarissen en belastingadviseurs bestaat uit meerdere rondes. Na elke ronde hoor je van ons of je doorgaat naar de volgende ronde.

  1. Selectie door de recruiter op basis van de sollicitatiestukken
  2. Selectiegesprek met de recruiter
  3. Eerste selectiegesprek met partners
  4. Tweede selectiegesprek met partners
  5. Digitaal aanbod arbeidsvoorwaarden

Studenten

Wil je graag als studentstagiaire aan de slag bij AKD? Maak dan een keuze uit een van onze vestigingen en vul het betreffende aanvraagformulier voor een studentstage in. Vergeet in je motivatie niet te vermelden in welke periode je graag stage wil lopen. Na positieve beoordeling van jouw aanvraag op basis van de ingestuurde stukken, word je uitgenodigd voor een selectiegesprek met de recruiter en een studentstagecoördinator.

Professionals

De sollicitatieprocedure is per vacature verschillend. Uiteraard vindt in eerste instantie een briefselectie plaats. Aansluitend volgen minimaal twee gesprekken, waarna de procedure eventueel wordt afgesloten met een arbeidsvoorwaardengesprek.

Voor meer informatie over de procedure voor een positie als advocaat-medewerker, ervaren kandidaat-notaris of belastingadviseur, neem je contact op met Ingmar Kamman, recruiter & HR officer.