AKDMY Matching Day 08/02/18

Kantoorbezoeken
AKD • Amsterdam


AKD biedt jou de kans je talent te ontwikkelen en een ijzersterk portfolio op te bouwen. Dat kan tot aan je afstuderen via ons opleidingshuis AKDMY. Wil je ook toetreden tot een exclusief gezelschap van studenten met een streepje voor? Meld je aan voor AKDMY Matching Day. Dan kijken we of wij bij jou passen en jij bij ons.

Bekijk hier hoe de vorige Matching Day eruit zag en wat jij kunt verwachten op 8 februari 2018. https://www.youtube.com/watch?v=yIF4xDPiUwk


AKDMY: bouwen aan een ijzersterk portfolio

Met AKDMY heb je de mogelijkheid om persoonlijke trainingen, workshops en colleges te volgen die je niet tijdens je studie kunt volgen, on- en offline. Je groeit in persoonlijkheid, ontwikkelt razendsnel je talent en bouwt aan een ijzersterk portfolio. Dat doe je met twee benen in de praktijk.

AKDMY is voor bachelor rechtenstudenten in hun tweede of derde jaar van de WO studie. Studenten die het talent en de motivatie hebben om te groeien. En die een vliegende start willen maken op de arbeidsmarkt. Ben jij dat? Meld je dan aan voor AKDMY Matching Day op 8 februari 2018 in Amsterdam.

• Stuur vóór 8 januari, uiterlijk 9.00 uur, je cv en cijferlijst naar akdmy@akd.nl en motiveer waarom jij toegang wilt tot de AKDMY.
• Uiterlijk 9 januari verneem je of je bent geselecteerd voor een selectiegesprek op 15 of 16 januari.
• Op 17 januari verneem je of je mag deelnemen aan AKDMY Matching Day op 8 februari in Amsterdam.
• Na 8 februari hoor je of je wordt toegelaten tot AKDMY.

Word je toegelaten, dan plannen we gelijk je studentstage. Vanaf dat moment ga je heel veel leren en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en portfolio. Wij zorgen voor begeleiding en advies, zowel door specialisten binnen als buiten AKD. Meer weten over AKDMY of de aanmeldingsprocedure? Wij horen het graag.