AKD Topics – Healthcare

Workshops
Algemeen • Amsterdam


Tijdens de AKD Topics krijg je de gelegenheid om er in een korte tijd achter te komen wat een bepaald rechtsgebied of expertise in de praktijk inhoudt.

Geen onpersoonlijke collegebanken, geen huiswerk maar wel een lekker ontbijt of lunch en een persoonlijke kennismaking met AKD.

Tijd en plaats: 10.00 – 13.00 uur, Gustav Mahlerlaan 2970 in Amsterdam. De AKD Topic is inclusief een lunch.


Maak kennis met de praktijkgroep Zorg van AKD in Amsterdam.

De Nederlandse gezondheidszorg behoort tot de beste van Europa. Dat neemt niet weg dat zorgaanbieders dagelijks tegen complexe juridische vraagstukken aanlopen.

Komt markwerking de kwaliteit van de zorg ten goede? Hoe kan het gebeuren dat een ziekenhuis failliet gaat? Waar ligt de grens bij de vergoeding van dure geneesmiddelen vanuit de basisverzekering? Welke eisen gelden er voor zorgaanbieders op het gebied van kwaliteit, governance en privacy?

De praktijkgroep Zorg van AKD houdt zich bezig met de juridische begeleiding en advisering van ondernemingen in de zorg.

Wil jij een kijkje in de keuken nemen bij de praktijkgroep Zorg in Amsterdam? Meld je dan vóór 4 februari a.s. aan voor de AKD topics op 7 februari 2019. 


Inschrijven

Ben je geïnteresseerd, vul dan het inschrijfformulier in.

Je persoonlijke gegevens
Overige gegevens
Bijlagen
Toestemming

Op deze website is het privacy statement van toepassing van AKD N.V. Hiermee verklaar ik dat ik op de hoogte ben van de inhoud.