Bij AKD werk je nauw samen met cliënten. Je verdiept je graag in hun wereld, zodat je de best mogelijke oplossing kunt bieden. Dat vind je leuk, jouw grenzen eindigen niet bij de rand van je bureau. Jij werkt graag in teamverband, met collega’s én cliënten. Bij een kantoor met korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Je houdt van uitdaging, aanpakken en een steile leercurve. Verhoogde hartslag? Dan maken we graag kennis met jou.

We stellen ons graag even voor. AKD is een van de grootste kantoren van Nederland. We bestaan uit een hecht team van bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Stuk voor stuk aanpakkers en teamspelers. Met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak.

Persoonlijkheid weegt bij ons net zo zwaar als vakkundigheid. We geloven niet zo in het stereotype, eenvormige beeld van de advocaat, notaris of belastingadviseur. Als je veel verschillende cliënten hebt, moet je veel verschillende disciplines en persoonlijkheden in huis hebben. Bij AKD omarmen we juist een eigen stijl. En zijn we benieuwd naar wie jij bent.

We hebben kantoren in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Rotterdam, Brussel en Luxemburg. Zo combineren we de kracht van onze omvang met lokale betrokkenheid. Dicht bij de cliënt en ook dicht bij onze mensen.

Arbeid & Pensioenen: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam
Belastingadvies: Amsterdam, Brussel, Eindhoven Luxemburg, Rotterdam
Bouw en Vastgoed: Amsterdam, Brussel, Eindhoven
Europees en Mededingingsrecht: Brussel
Finance & Structuring (advocatuur en notariaat): Amsterdam, Rotterdam
IP, IT & Data Protection: Rotterdam, Brussel
Litigation & Insolvency: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam
M&A Contracting: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam
Overheid en Onderneming (zorg, financieel strafrecht, bestuurs- en omgevingsrecht): Amsterdam, Breda, Rotterdam
Transport & Trade: Rotterdam

Bij AKD stap je binnen in een no-nonsense cultuur. We zijn niet onnodig onbereikbaar voor mensen en maken zaken niet onnodig ingewikkeld. Zo hechten we veel belang aan de begeleiding van onze mensen. En zorgen we dat teams een overzichtelijke omvang hebben.

We zijn volledig thuis in de business van onze cliënten. En georganiseerd rond hun vragen. Zo nemen wij je mee in de wereld van de cliënt en leren wij je wat voor hen echt belangrijk is.

We hebben naam gemaakt bij multinationals, nationale organisaties, de regionale top en de overheid. En hebben vrijwel alle rechtsgebieden in huis. Ons expertiseniveau behoort vaak tot de absolute top, en onze ambities reiken ver. Ook bij de rechten- en fiscale studenten staan we goed bekend. We zijn een van de meest favoriete kantoren om voor te werken. Geen verkeerd CV, al zeggen we het zelf.

Solliciteren

Vacatures

Studenten

Studentstage

Leer ons kantoor in de dagelijkse praktijk kennen. Je wordt overal bij betrokken. En ontdekt welke disciplines je aanspreken. Daarnaast is een studentstage een goede gelegenheid om jouw opgedane theorie in de praktijk te toetsen.

Studentmedewerker

Zit jij in de laatste fase van je studie en heb je recent een geslaagde studentstage gelopen bij AKD? Dan is dit mogelijk jouw ideale bijbaan. Naast je studie werk je één of twee dagen per week mee aan lopende zaken. En doe je relevante juridische werkervaring op.

Scriptiestage

We bieden je na een geslaagde studentstage bij AKD graag de ruimte om je scriptie bij ons te schrijven. Een eigen werkplek, begeleider en al onze faciliteiten staan tot je beschikking.

AKDMY

Ontwikkeling vinden we enorm belangrijk. Ons eigen opleidingshuis biedt een breed scala aan opleidingen en trainingen, voor maximale ondersteuning van jouw professionele en persoonlijke groei.

Samenwerking universiteiten

We zijn bij diverse master(class)programma's van verschillende universiteiten betrokken, zoals: Arbeidsrecht (Rotterdam), Duale Master Onderneming en Recht (Nijmegen), Bouwrecht (Utrecht), Europees Recht (Utrecht).

Professionals

Over de sollicitatie-procedure

De sollicitatieprocedure is verschillend. Standaard zijn briefselectie en aansluitend minimaal twee gesprekken. Meer informatie? Voor business support: via betreffende contactpersoon. Advocaat-medewerker/ervaren kandidaat-notaris: Ingmar Kamman, recruiter & HR officer.

Contact

Stel ons je vraag.

Coosje Knape

Coosje Knape
Senior specialist Recruitment
06 - 11 00 27 09

Eva Janssen
Specialist Talent Acquisition
06 - 29 66 63 50

Demi Ormel
Campus Recruiter
06 - 52 84 69 60